Ansættelser


Ældre Sagen

Workshop: Fortælleglæde   Mere...

Workshop: Samtaleteknik for bisiddere   Mere...


Odder Kommune

Konceptudvikler   Mere...


Forlaget Systime

Konsulent   Mere...


Valeur A/S

Telekonsulent B2B   Mere...


Frivilligcenter Odder

Kommunikationsmedarbejder   Mere...


FN / Udenrigsministeriet

Assistant conference officer   Mere...


Det Jyske Musikkonservatorium

Ledelsessekretær   Mere...

Kommunikationsmedarbejder   Mere...


Odder Kommune


Konceptudvikler

juni 2011 - oktober 2011


Opgaver:

Interviews med alle plejeboligernes beboere, og udarbejdelse af kogebøger med livretter og livshistorier på baggrund af de personlige samtaler. Udarbejdelse af website, opsætning af bog og afholdelse af receptioner.


Bente Markfoged:

"Jeanettes opgave var at udarbejde inspirationsmatariale som pleje- og køkkenpersonale kan anvende i samværet med beboerne i plejeboligerne.
Jeanette fik i perioden udarbejdet to fantastisk inspirerende kogebøger med beboernes egne opskrifter og med fortællinger fra beboernes liv. Samtidig udarbejdede Jeanette en hjemmeside hvor kogebøgerne kan opleves.
Med sit tilidsvækkende væsen, kom Jeanette stille og roligt ind på livet af både beboere og personale, og fik skabt en fællesskabsfølelse omkring arbejdet med bøgerne.
Jeanette interviewede og fotograferede de beboere der ønksede at deltage i kogebogen, hvilket var langt de fleste. I forbindelse hermed udviste Jeanette store kommunikative evner og formåede, at få selv svært demente beboere til at fortælle deres historie. Jeanette har under hele forløbet udvist store samarbejdsevner, stor kreativitet, selvstændighed og arbejdsomhed. Jeg medgiver hermed Jeanette de varmeste anbefalinger."

- Se hele CV.